Laatste nieuws:


Programma

The Jacksons

De uit Portugal afkomstige Jacksons hebben bij de grootste circussen gewerkt en beleven nu in Hilversum hun Nederlandse premiere. Naast de kwalitatief hoge solo acts staat deze familie vooral bekend voor hun unieke en indrukwekkende fiets act, waarbij vader Marco meerdere minuten op een wiel rondfiets en de meest waanzinnige tricks uithaalt!


Alex the Fireman

Brand!? Geen nood, Alex de brandweerman is hier en heeft alles onder controle, toch? Tijdens zijn energie volle optreden trotseert deze waaghals alle gevaren om de brand te blussen. Echter of dit helemaal soepel verloopt is wel de vraag.. Vindingrijk, zeer grappig en zelfs een beetje spannend, Alex is het allemaal!


Lara Jackson

De Spaanse Lara brengt in een hoog tempo een temperamentvolle hoela hoep act. Met haar zeer charmante uitstraling weet zij het publiek een tal van prachtige combinaties te laten zien. Met letterlijk en figuurlijk een hoogtepunt meters boven de grond!
Michaël Betrian

De Nederlandse diabolo virtuoos Michaël Betrian is een welbekende naam in de internationale circuswereld. Met voornamelijk buitenlandse optredens in zijn agenda, o.a. bij Hans Klok tijdens zijn afgelopen Europese tour, zal hij deze winter met zijn veel bekroonde en meest dynamische act 'Impact' zijn opwachting maken in de piste van Wintercircus Hilversum!


Pipsa Ilapala

De Finse Pipsa won eerder dit jaar GOUD tijdens het internationale Golden Trick Circusfestival in Oekraïne met haar ijzersterke voet-jonglage act. In haar act combineert ze haar uiterste behendigheid met unieke uitstraling waarmee ze de harten van het publiek en de jury wist te veroveren! Naast het winnen van de eerste prijs won zij ook de felbegeerde Talent Award van Cirque du Soleil.Robert Foxall

'Krachtig' en 'elegant', zijn twee woorden die het indrukwekkende luchtnummer van de Engelsman Robert Foxall zeer goed samenvatten. Na jaren te hebben opgetreden door heel Europa zal showman Foxall deze winter hoog boven onze piste vliegen.


Kim Dekker

Luchtacrobate Kim Dekker verrast dit jaar met haar nieuwe act aan de eye-catching chandelier. Aan de prachtig grootste kroonluchter laat Kim meerdere acrobatische manoeuvres zien waarbij zij haar lenigheid en behendigheid toont!


Melissa

Deze groep zwart-witte langharige (oftewel Walliser) geiten hebben eerder dit jaar nog in het beroemde Krone Bau in München opgetreden. Deze winter zullen zij worden gepresenteerd in Hilversum door de Friese Melissa! Deze dolle beestenboel is gedresseerd door gerenommeerde dierendresseur Bernhard Kaselowsky.

Pat's Hotdogs

Geniet van de doldwaze capriolen van een groepje ondeugende viervoeters rondom de wel heel aantrekkelijke hotdogkraam van Engelsman Pat Clarikson! Met o.a. engagementen bij het befaamde Cirque D'Hiver Bouglione in Parijs, televisie optredens bij Le Plus Grand Cabaret du Monde en deelname aan het prestigieuze circusfestival van Monte-Carlo op hun naam zijn Pat en zijn vrolijke vriendjes een act voor jong en oud om naar uit te kijken!

Mr. Bill en Marcel

Wat zou een jubileumeditie zijn zonder de bekende gangmakers? Huisrekwisiteurs Mr Bill en Marcel staan al maanden te popelen om dit jaar het 5-jarig bestaan van Wintercircus Hilversum te vieren met het hooggeëerde publiek! Zij hebben beide alweer een nieuw arsenaal aan komische sketches voorbereid om een lach op ieders gezicht te toveren!
Marco Jackson

Ladder balans is een uiterst moeilijke circusdiscipline, er zijn dan ook nog maar weinig artiesten die zich hier aan wagen. Marco Jackson is een jong aanstormend talent die de uitdaging aan is gegaan en deze discipline nu goed beheerst. Laat u verbazen van wat er mogelijk is op de uiterst moeilijke losstaande ladder!
Los Ginos

Clown Gino wordt door kenners ook wel Nederlands beste muzikale clown genoemd. Hij trad op in de grootste circussen van Europa, zoals Boltini, Sarrasani en Althoff. Dit jaar keert hij terug in de piste van Wintercircus Hilversum in originele formatie met zoon Tonie en partner Marcel! Hun optreden voor de Koninklijke familie van Monaco is één van de hoogtepunten uit hun carrière! Geniet met een lach op uw gezicht tijdens het optreden van deze meesterclowns!